Invitasjon til lederkurs trinn 1 og trinn 2


Mjøsklubben tilbyr denne gangen trinn 1 “Jeg er beredt” og trinn 2 “Speiderprogrammet i egen enhet” i grunntreningen helga 9.-11. november 2018 på Hammeren leirsted .

Kursprogrammet er nytt av sommeren 2018, så det er ikke mange som har gjennomført hele eller deler av disse kursene. Men vi i kursstaben har noen ønsker til deltakerne likevel. For å delta på trinn 1 er det ønskelig at du har gjennomført: -Lederstart i egen gruppe/krets og egenlæringsopplegget for introkurset. For å delta på trinn 2 er det ønskelig at du har gjennomført: -det overstående + «gamle» trinn 1

Les om introkurset og lederstart her: https://speiding.no/laer-ledelse/vaere-speiderleder/slik-blir-du-speiderleder

Rammeprogram: Ankomst fredag kveld, med middag/kveldsmat fra kl. 19.00 for den som vil det. Selve kurset starter lørdag kl. 09.00. Begge trinn er en blanding av teori og praksis. I prinsippet starter hver modul med teori, før det er noe praktisk som skjer. Hver modul avsluttes med evaluering. Søndag: kurset fortsetter, avslutning kl. 15.00.

Det er mulig å delta på bare enkelte moduler om ønskelig, men siden kursene er nye er det ønskelig om flest mulig har muligheten til å delta hele helga. Ved å delta på alt får den enkelte også en større sosial og speiderfaglig utnyttelse av kurshelga.

Pris: Kr 400,00 uansett nivå av deltakelse – regning sendes kretsene.

Påmelding senest søndag 21. oktober via medlemssystemet min.speiding.no. OBS: 2 forskjellige lenker. Påmeldingen åpner 17. september. Trinn 1: https://min.speiding.no/activities/view/1480 Trinn 2: https://min.speiding.no/activities/view/1481

På Hammeren er det mulighet for å overnatte både ute og inne, og vi oppfordrer til å ta med utstyr for å overnatte ute i. Det fins en gapahuk der å overnatte i (begrenset med plasser) eller man kan ta med eget telt.

Forbehold om nok deltakere.

Hjemmelekse før kurset: Dersom du har vært leder/speider/rover en stund: Tenk ut og skriv ned noe dere har lykkes med i egen gruppe eller enhet, som du kan dele med de andre speiderlederne på kurset. Dersom du er fersk: Hvorfor ble du leder, har du noe spesielt du ønsker å oppnå i din ledergjerning, og hva tror du din motivasjon for å fortsette som leder vil være.

Kursstab: Hanne Mette Lundberg (kursleder), Kim Lønstad, Bjørn Roger Jensen, Roy Arild Rugsveen, Gunnar Toftegaard og Øystein Gonsholt
Last ned og les hele innbydelsen her:

Spørsmål? Ta kontakt med kursleder Hanne Mette Lundberg på 918 10 255 eller hanne.mette.lundberg@dnb.no